16 Şubat 2011 Çarşamba

Online Alışverişin Keyifli Adresi

Online Alışveriş sitesi Alışveriş Keyfim adlı web sitesinin tanıtımını site içeriğinde Ürün gruplarını tanıtarak başlamak istiyorum.
Site içeriğinde OEM / Çevre Birimleri, Ofis ve Tüketim Ürünleri, Telefonlar, Yapı Gereçleri, Çeşitli yazılım ürünleri, Baskı çözümleri, Güvenlik ürünleri, Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, kurumsal ürünler ve büyükler için oyuncaklar yer almaktadır.
Ürün gruplarını detaylandırarak tanıtmak istiyorum.
Oem - Çevre birimleri adlı ürün grubumuzun içerisinde Anakarttan işlemcilere, Belleklerden klavyelere, çeşitli Bluetooth Ürünlerinden Kulaklıklar ve Mikrofonlara kadar bir çok ürün bulunmaktadır.
Ofis - Tüketim Ürünleri adlı bölümümüzde ise birbirinden farklı çanta modelleri, Elektronik Ofis Cihazları, Kırtasiye ürünleri, temizleme ürünleri ve daha birçok şey bulunmaktadır.
Telefonlar adlı menümüzde ziyaretçilerimiz cep telefonları, Dect telefonlar, Kablolu telefonlar ve VoIP Telefonları listeleyebilir, dilediği ürünü seçerek online, alışveriş keyfim aracılığı ve ayrıcalığı ile satın alabilirler.
Yapı gereçleri menümüzde genel olarak Elektrik ve Aydınlatma Ürünlerini görebilirsiniz.
Ürün gruplarından bir diğeri Yazılım grubunda Lisans satışları ve kutu ürünleri vardır. Lisans satışlarından kısaca söz etmek gerekir ise, Lisans satışları bölümü Server lisansları, Ofis ürünleri lisansları, İşletim sistemi lisansları gibi alt bölümleri içerisinde barındırmaktadır.
Bir diğer önemli ana ürün grubumuzun adı ise Baskı Çözümleri; Bu grup içerisinde Çiziciler, Fotokopi Cihazları, Matris yazıcılar, Satır yazıcılar, Termal yazıcılar, İnkjet yazıcılar, Slip yazıcıların yanı sıra çeşitli tarayıcılar, faks makineleri ve yazıcı destek paketleri bulunabilir. Güvenlik ürünleri adlı bölümde ise Alarm sistemleri, Dedektörler, Giriş kontrol sistemleri, Güvenlik kayıt cihazları, kamera ve kapı telefonları gibi güvenlik araç ve gereçleri bulunmaktadır.
Bilgisayar ürünleri grubunda Masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar ve PDA ürünlerini görebilirsiniz.
Kurumsal ürünler ürün grubunda ise İnce İstemciler, İş İstasyonları, Network Ürünleri, Sunucu Kabinetleri ve Sunucuların yanında Veri Yedekleme - Depolama Urürünlerini inceleyebilir, beğendiklerinizi satın alabilirsiniz.
Son olarak bahsetmek istediğim bölüm Büyüklere Oyuncaklar adlı bölümümüz. Bu bölümde Hobi Oyuncak Aksesuarları, arabaları, helikopter ve motorları, Saha ekipmanları ve çeşitli Simulatör yer almaktadır.
Bizlere her türlü soru, sorun, öneri, şikayet, istek ve satışlar hakkında destek için İletişim bölümümüzde bulunan cep-ofis telefonları veya e-mail adresimiz aracılığı ile ulaşmanız mümkündür.
Aldığınız ürünleri teslim tarihinden itibaren (7) gün içerisinde iade edebilirsiniz. ( Bknz : iade ve garanti şartları )
Güvenli alışverişin adresi Alışveriş Keyfim'e bekliyoruz.
Keyifli Alışverişler !
Facebook Mağazamızı buradan ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: